Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 gElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Home Garden
Decor
Home Fragrances
Candles
Gyártó Kringle Candle
Eladó Notino.hu
Ajánljuk Candles Kringle Candle

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 ga következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g
Candles

Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g

8 400 Ft

Teljes Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g termékleírás

Kringle Candle Halloween Graveyard Night, 624 g, Illatgyertyák Illatok lakásba, Az otthonát csodálatos aromával illatosító Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya olyan meghitt hangulatot teremt, melynek köszönhetően mindig remekül érzi majd magát. Tulajdonságok: fűszeres aroma édes aroma gourmand illat tematikus ünnepi illat 2 kanóc hosszú égési idő Összetétel: pamut kanóc Használata: A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Hagyja a gyertyát mindig legalább addig égni, amíg a teljes felső rétege meg nem olvad. Ezzel megelőzi, hogy a viaszban bemélyedések keletkezzenek. Az optimális égés érdekében javasoljuk a kanóc rendszeres visszavágását az ajánlott hosszúságra.

A Notino.hu webáruházban a candles kategóriából a Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g) terméket 8 400 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Home Garden, Decor, Home Fragrances, Candles,

Gyártó

Kringle Candle

Eladó

Notino.hu

Ár

8 400 Ft

EAN

846853064062

Gyakran ismételt kérdések a Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g?

A Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g terméket 8 400Ft-tól vásárolhatod meg a Notino.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g terméket?

A Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g terméket például a Notino.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g Megnézheted a Notino.hu oldalon.


❓ Mi a Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 gEAN kódja?

A Kringle Candle Halloween Graveyard Night illatgyertya 624 g termék EAN kódja: 846853064062Még több terméket keresél a kringle candle gyártótól?


Katalógusunkban az kringle candle márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb kringle candle termékeinek kínálatát.